top of page

Tidslinje

 

- 1993 overtagelse af Hyldetoftegård

- 2016 anlægning af brovægt og rapslager i samarbejdsaftale med DLF

DJI_0006.JPG

Historie

Hyldetoftegård ejes og drives af Søren Olesen og Anne Birgitte Duus. Sørens forældre købte gården tilbage i 1959 og han og familien er således 2. generation på Hyldetoftegård.

På gården dyrkes der almindelige landbrugsafgrøder som byg, hvede, raps og græsfrø, samt en masse forskellige bær.

Gården er beliggende ved Skælskør på Sydvestsjælland og her er vi begunstiget af mange solskinstimer.

Vi har siden 2009 udviklet vores bær produktion, som foregår i store tunnel overdækninger. Tunnellerne opvarmes af solen og planterne beskyttes af regn og blæst. Det får planterne til at udvikle store velsmagende bær af en højere kvalitet end hvad der er muligt på friland.

Tunnellerne giver os mulighed for en lang sæson, så jordbær kan nu tilbydes i 3-4 mdr. med samme sorter af velsmagende remonterende jordbær med god holdbarhed.

Hindbær og brombær produceres også i tunnel, med en forventet sæson fra midt juni til start oktober. Det beskyttede klima i tunnelen giver os stor leverings sikkerhed, så selv i regnfulde perioder kan vi grundet overdækningerne stadig levere dagsfriske bær.

Bær er vores fokusområde på Hyldetoftegård. Seneste tiltag er en produktion af ribs, solbær og stikkelsbær, der ligeledes produceres i tunnelsystemet. Sorterne er udvalgte ud fra de bedste egenskaber som modne spisebær. Alle bær nedkøles og pakkes i vores eget pakkeri på gården, så vi sikrer at kvaliteten er i orden fra start til slut. 

bottom of page