top of page
Sidst nye
Andre nyheder

B'ÆRLIGT - NYT KONCEPT

B'ærligt er et brand for de allerbedste bær udvalgt for deres smag og sødme. De er dyrket under den danske sol og forkælet af verdens bedste klima til bær. Bærbuskene er passet og plejet nænsomt, og buskene binder vi op og former individuelt, så hvert bær får mest mulig sol og varme. Bærene bliver håndplukket, når bærene er lige præcis modne og spiseklare. Brug bærene helt enkelt og hele dagen. Top din morgenmad, giv din salat et pift, forkæl maden med bær og pynt kagen. Eller spis bærene ligesom de er, som en sød pause i løbet af dagen.

B'ærligts bær kommer fra nogle af Danmarks mest engagerede bæravlere. B'ærligt kan primært købes i Irmas butikker. Konceptets bær består af hindbær, brombær, solbær, stikkelsbær og ribs.

Følg os
Arkiv
  • Facebook Basic Square
bottom of page