Sidst nye
Andre nyheder

Nyt vandreservoir

Over vinteren er der blevet bygget et nyt vandreservoir, som kan indeholde 10.000 kubikmeter vand. Reservoiret har til formål at opsamle regnvand fra tagflader, som skal benyttes til vanding af hindbær, stikkelsbær, ribs og solbær i de overdækkede systemer. Denne løsning sparer os fra at pumpe vand op fra grundvandet, med risikoen for at overpumpe. Istedet kan regnsvandet tages ud af vandets kredsløb og indgå i vandingen på mere naturlig og miljørigtigt vis.

De overdækkede tunnelsystemer har jorden som bund, og evt spild ved vandingen vil igen indgå i grundvandet og vandets kredsløb.

Følg os
Arkiv
  • Facebook Basic Square
Kontrolrapporter
Hyldetoftegaard Berries A/S

Søren Olesen

Følg os på Facebook
Kontakt
Hyldetoftegaard
Raabjergvej 20
4230, Skælskør
CVR: 32099378

® Hyldetoftegård